• zetortraktor
    #18
    Ez a divatfikázás definíciója, amikor az ember látatlanban, a téma ismerete nélkül, egy címkét látva köpköd. És ilyen vicces kifejezésekkel dobálózik, hogy agymosás, amit mindenre rá lehet húzni, amire csak akar az ember. Amit te csinálsz, arra is. Kivétel nélkül. Ha valaki azt mondja rá, hogy agymosás, akkor az lesz, nem tehetsz ellene semmit.

    Elfogadom, hogy te nézel olyan filmeket, amik mossák az agyadat, hogy van tapasztalatod ilyesmivel, de mindenki el tudja dönteni, hogy mit nézzen. A film az film. Egy áru, amit megvásárolnak, és leadnak. A főzős műsorokkal nem nagyon lehetsz képben, mert ki az a hülye, aki azokból főzne? Egyszerűen csak van, aki szereti nézni, ha ételeket készítenek. Más meg természetfilmeket néz. Vagy sportközvetítésekkel mossa az agyát. Mindenki eldönti. És az meg külön vicces, hogy egy felnőtt képes stresszelni és többet képzelni egy rajzfilm mögé, mint ami van. Szíved-joga, egy kisgyerek viszont megnéz egy 20 perces mesét, nagyon élvezi és a világon semmilyen negatív gondolata nem támad.

    "ami a ker tv-ből ömlik, "

    marad a közszolgálati. értem. szóval erre mondom, hogy divatfikázás. ha kertévé, akkor tinman elkezd óbégatni, hogy "jaj, nekem, jaj, nekem!" van itthon 110 kertévé. a többségének tisztában sem vagy a műsorával. lehet, hogy egyikével sem. de mivel kertévé, ezért indul a divatfika. és közben nyugtatod magad azzal, hogy "szerencsére egyre több ember ébred". child, please.