• ivanova36
    "Aha csak az marad ki a mondandodbol, ha a steamen vetted hiaba az u(n)play, futnia kell a steamnek is.
    Cumi..."
    Nem steamen vettem 60 euroért, hanem boltban 44 euroért. A steam számomra nem nyújtott semmi plusz szolgáltatást ekkora különbségért.

"Amugy ez a division valami vallas?
    Akarmekkora szar vannak emberek akik nem hajlandok elismerni, hogy el van baszva.
    Kb mint az applistak..."

"Igen, csökkent a játákosszám. Igen, sok a hiba benne." - ezt írtam. Szerintem ezzel nem védtem vakon a játékot, mint ahogy szeretted volna, de ezek ellenére is csak sikerült összehoznod egy olyan szituációt hogy egy jót beszólhass valakinek és ettől jobb napod legyen.

Sehol sem írtam hogy hibátlan a játék. A névtelen szerző által idehányt ferdítésekkel teli cikkre reagáltam. Plusz a steam mellett van számos más platform és szoftverbolt is ahol nyilván szintén csökkent a játékosszám, de nem ebben a cikkszerűségben emlegetett 80%-ban.
    Emellett a jelenlegi állapotban ha csak a PVE érdekel akkor meg nem is igazán érint ez a csökkenés, mert még mindig van bőven elég játékos hogy ne kelljen egy instánál többet mint 2 percet várnod a többi játékosra.