pistike81#35
Nem gonosszmultizni akarok, de a kocsmában beszélgető úriembereket sem ítélem el, nekik is szívük joga kifejteni a véleményüket. Sajnos nem tudtál meggyőzni, ha a bérkülönbséget illetve a járulék különbséget hozzáadom a 2975 forinthoz, akkor sem fogok eljútni 15.000 forintig (azért írok 15.000 forintot, mert egyedül a Vodánál találtam hasonló díjcsomagot, 5 giga nettel, és az 15.000 ft/hó. Az összes többi ennél rosszabb.). De szorozzuk meg 2-vel a 2975-öt, ez még mindig 6.000 alatt van.
De hagyjuk is, úgy látom ez a vita nem vezet sehova, én konkrét érveket írtam, konkrét számításokkal, te pedig állandóan azzal jössz, hogy márpedig mennyire nehéz az élet Magyarországon a multiknak. Ha ennyire nehéz, miért vannak még itt? Mert kétséged se legyen affelől, hogy amint pénzt nem tudnak kiszedni az országból, elhúznak innen.
Ha pedig a Digi piacot akar szerezni, az sem érdekel. Ameddig ezt a csomagot kínálják, ezt használom (használnám), utána meg legfeljebb váltok. De évekig pénzt spórolok vele.