pistike81#31
Nekem nagyon úgy tűnt a hozzászólásaid alapján, hogy nem teljesen független, magánvéleményt fogalmazol meg, de ha te ennek az ellenkezőjét állítod, elhiszem neked. Ami meg a propagandát illeti, én is utálom. Jó pár éve nem is nézek TV-t, sőt, a tech site-okon kívűl más site-okat nem követek, meg sem nyitom őket. De úgy sejtem, hogy a mindenkori kormány egy húron pendül a távközlési szolgáltatókkal, mivel kartelezés hosszútávon a kormány tudta nélkül szerintem nem lehetséges.
De azért arra még mindig kiváncsi vagyok, hogy mit gondolsz a több mint 15x különbségről? Itt ugye nem 20% pluszról beszélünk, hanem 1500%-ról!
A digi hátteréről én sem tudok érdemi információt, de amit józan paraszti ésszel le tudok vonni: éldegélnek jó pár éve, még nem mentek tönkre. Ezeket a csomagokat meg már jó pár éve árulják, szóval ha nem érné meg nekik, nem tennék. Ami meg az állami támogatást illeti, úgy tudom, hogy EU-ban tilos bármilyen előnyben vagy hátrányban részesíteni egy magáncéget, ezt nagyon komolyan veszik. Tehát ha a digi-t támogatják, a többit is kellene. De javíts ki, ha tévedek.
Még egy gondolat a végére: Romániaban sokkal nehezebb a lefedettséget elérni (emiatt sokkal drágább is), mivel vannak eléggé hegyes vidékek is.