Szefmester#38
És mond csak! Kb mikor fogsz rájönni szerinted hogy a dinoszaurusz dögevő taxis csak egy téglája annak az ingatag kókányságnak amit az egóra építő kapitalizmusnak hívnak? Ha egy területen lehet automatizálni akkor a pénzemberek fognak automatizálni, és nagy ívben szarják le azt aki addig ott melózott és abból él. Amikor a munkahelyek nagy része megszűnik az automaták miatt, akkor szerinted ki fog vásárolni olyan terméket amit a robotok csináltak? kevesen. Szóval ilyen hulladék indokot hogy szegény munkanélküli taxisok -"me' a zűber eeevszei a munkánkatot!"- ássanak sírt... talán még lesz elég szabad hely a temetőben és a fuvarozók, buszvezetők, szalag mellett dolgozók még nem előzték be őket!
A nagy kegyes és óvandó taxis bugrisokról meg annyit hogy utolsó vonat befutása után (nem volt arra fele éjjeli bkv járat amerre mentem volna) 2003ban egy ezresért 3 buszmegállónyi távot akart volna elvinni... vajon mi fordult volna meg a fejében ha tudta volna hogy van még nálam 10ezer? Így kénytelen voltam kökiről elslattyogni a Soroksári út - Torontál utca környékére egy hátizsák, egy sporttatyó, és egy szatyor kíséretében... De legalább a rendőrök vigyáztak rám (azon a környéken állítólag nem szokás éjjel sétálni) mert 3x állítottak meg igazoltatni és kérdezgetni, és még 2x lassítottak le. Olyan kedves volt az a taxis.. de komolyan... rajtam kívül ember nem volt arrafelé aki utas lehetne.. max a csövik... de 1000Ft 3 buszmegálló.. egy átszállójegy meg került akkortájt 350Ft-ba amivel eljutok a célomhoz. Remélem azóta éhenhalt a köcsög...