• Kikikirly1991
    Nem arról van szó hogy nehéz attól hogy sokat kell belelőni.Arról van szó hogy kevés az akció,ilyen volt a Doom 3, ott is gyengék voltak a fegyverek(megalszik a tej a számba játékmenetnek hívom az ilyet,). végigjátszottam realisztikus sebzés moddal amiben nem csak az ellenfelek,de te is meghalsz 1-2 ütéstől/lövéstől.Hát ég és föld a játék,mod nélkül nem vittem végig egyszer sem, mindig meguntam valahol a közepénél,moddal legalább 5X végigtoltam,ennyit számít a dolog(A héten megvettem 1200Ft-ért BFG Editiont stemen és most 4K-ban játszok vele,régi játék, kis gépigénnyel).Nem szeretem a kevés ellenfél,sokat kell belelőni kombót(ezt számomra egyetlen játék tudta élvezhetően átadni:F.E.A.R)inkább szeretem a keveset kell belelőni, és sokan vannak-ot, sokkal élvezetesebb és itt is lehet kitérni lövedékek/ellenfelek elől,ugyanúgy van kihívás.Az új Doom a tralerek alapján tényleg gyengék a fegyverek,én már le is mondtam róla,talán a visszajelzések alapján változtatnak rajta(nem írtam steam értékelést nyugi).Szerintem ugyan ez miatt szűnt meg a fizetős Unreal Tournament is,egyszerűen monoton ,nulla taktika,hiába kerülöd meg az ellenfelet és támadod hátba,ha nem hal meg egy lövéstől.A lényeg hogy nem a nehézséggel van probléma,sokkal inkább a monotonitással,már pedig az ilyen játékmenetnél mindig ez van.
    Utoljára szerkesztette: Kikikirly1991, 2016.04.20. 06:32:00