• Kikikirly1991
    Választási rendszer megváltoztatása:jogos,de mégis miért szavaztak a határon túli magyarok a Fideszre?Szavazhattak volna a szocikra is.Szerintem mert 98-2002 között támogatták a határon túli magyarokat.Az alacsony szavazi részvétel azt jelenti hogy az emberek elégedetlenek a politikával,inkább el se mennek szavazni.Szintén jogos.Azt mondom hogy 2018-as választásokon remélhetőleg magasabb lesz a részvétel,a Sertéshús áfa csökkentés érezhető az átlag ember számára is,jövőre ezt kiterjesztik,csökken a netadó számottevően és az éttermi áfa is 17-ben és 18-ban ,és legalább a bérek mértéke nem csökken,lassacskán növekedik is,igaz lenne mit javítani.Másik gyenge pont Egészségügy és az oktatás, nekik adok igazat.Vasárnapi boltzárral kacspolatban viszont hiányolom a szakszervezetek kiállását a kormány mellett,figyelemmel követtem a baloldali sajtót,és elképesztő hogy milyen hazugságokat terjesztettek.A boltzár bevezetése előtt még meg is értem hiszen az a sajtó dolga hogy tájékoztassa az embereket a kormány döntéseiről és azok hatásairól,de miután kiderült hogy növekszik a kiskerskedelmi forgalom,nőtt a foglalkoztatotság is(bocsátottak el embereket de összeségében mégiscsak nőtt a foglakozatottak száma, és a munkaerő hiány is nőtt,ezt ATV is beismerte a héten, ez azt jeleni hogy az elbocsátott embereket később visszavették,vagy találtak a magánszektorba más jobban fizető állást hiszen biztos nem mentek el közmunkásnak még alacsonyabb bérért).A szocik ismét elvtelen döntést hoztak és a népszerűséget tették az első helyre,azt is megértem hogy nem értenek egyet a vasárnapi boltzárral,de azt hogy a kezdetektől úgy állították be mintha az ördög fejéből pattant volna ki..No comment.A másik gondom hogy a 14 választásokon bevették az összefogásba azért a nyamvadt +5%-ért azt Gyurcsány Ferencet aki tönretette az országot és aki tudjuk mit művelt 2006-os tüntetéseken a rendőrfőkapitánnyal karöltve.Pedig reggel délben és este a demokráciáról prédikálnak.Érdekes az LMP inkább nem lépett be pedig hívták őket is.Öket tartom az egyetlen értelmes ellenzéki pártnak.
    Utoljára szerkesztette: Kikikirly1991, 2016.04.19. 12:14:47