• Skylake
  #1
  "Amennyiben mondjuk valaki egy kereszteződésnél mindig negatív érzelmeket érez, akkor ez elküldhető a közlekedési hatóságnak, amely kiderítheti, hogy mi zavarja az autóst az adott kereszteződésben."

  Ki is bújt a szög a zsákból. Na, ez úgy nézne ki magyarban' hogy a közlekedési hatósegget nem vonjuk bele ilyen dolgok vizsgálatába. Sokkal célszerűbb mindjárt a rendőrségi rendszerekbe átnyomni ezt az infot. Itt, ahogy Gipsz Jakab pofája le lett chechkolva, hogy "sadness = 0,9888888452322356764", és a többi, akkor ez azonnal indukálja a következőket, természetesen okosan és automatikusan, ahogy egy tisztességes okosvárostól, vagy okosállamtól elvárható. Tehát:

  - rendőrségi rendszerből már ugrik is a bírság: 30000, azonnal inkasszózva a bankszámláról,
  - a megfigyelt egyed kereszteződésekbeli szomorúsága big data elemzések alapján összefügg azzal, hogy szignifikánsan önpusztító életformát él, x darab változó alapján. Most, hogy bebizonyosodott, ennek örömére a parasztnak 3%-al emelkedik a havi társadalombiztosítási összege, és ezt azonnal rántja a rendszer a számláról,
  - természetes, hogy a kötelező felelősség biztosítása is 10%-al azonal ugrik 15%-ot! Elvégre, aki szomorú a kereszteződésben, az biztos megtöri a verdát rövid időn belül, tehát erre jobb proaktívan ráverni ezt az összeget.

  És így tovább. Okosváros, okosautó, okossz*patás a biztonság jegyében.