Nalam nem kizaro tenyezo, szoval oriasit semmikepp nem fogok csalodni, de mar az idei Nexus-ok is majdnem megkaptak.
Ami erved volt - vagy kozeleben jart ervnek, mar reg darabokra szedtem. A 14-es hozzaszolas sem mond semmi uj infot, komolyan azt hiszed nekem nem volt microsd kartyas telefonom, es ra vagyok szorulva, hogy masok tapasztalatait olvassam? Raadasul egy olyan telefonrol, ami 4 eves, es mar a megjelenesekor is egy kalap szar volt (s3 mini)? Szerinted azon 6.0-as adoptable storage van?
Tovabba - ahogy tobben, jogosan felhivtak ra a figyelmet, valoszinuleg nem a max nehany 10 megas fontos appokat fogod kulso sd-n tarolni, hanem fotokat, 4k videokat, zeneket, filmeket, stb. Esetleg nagyobb jatekokat vagy programokat (nagyon ritka). Ilyesmi felhasznalasra pedig a vilagon semmi kenyelmetlenseged nem lesz akkor sem, ha folyamatosan ki-be huzogatod az sd kartyat.
"Szóval nagyjából olyan lenne az atomstabil iOS-nek egy ilyen lépés, mintha egy bombát dobnának a közepébe."
Ezt komolyan mondod? Az "atomstabil" ios (aminek amugy minden verziojanal amit eddig lattam az osszes eddigi nexus-om stabilabb volt) minden egyes foverziojat honapokon belul romma hackeltek eddig. A kormanynal levo telefonrol is lehuztak mindent amit akartak, es nem kellett hozza az apple segitsege :D Az egyik verziojat anno ugy lehetett jailbreak-elni, hogy a gyari bongeszoben egy weboldalon el kellett huzni egy gombot, es ennyi. Ezerszer nagyobb biztonsagi problemai vannak az ios-nek, egy kulso sd kartya ahhoz kepest a legkevebb. Ami miatt mondjuk inkabb elzarkozhatnak tole, az peldaul az, hogy egy kulso sd kartyara eppenseggel kenyelmesen lehet barmilyen adatot barmirol barmilyen iranyba masolni, es nem lenne rakenyszeritve a sok szerencsetlen az ipari hulladek fos hasznalatara, amit itunes-nak hivnak. Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2016.04.08. 19:18:16