• M2 #17
    Ez teljesen felesleges lenne, hisz egy olyan sd kártya, ami sebességben tudja hozni a beépített memória teljesítményét, az ugyananyiba kerülne - sőt ha Apple feliratos, akkor kétszer annyiba, mert a tartozékokat brutálisan drágán adják ám! Viszont a készülék drágább lenne a plusz slot miatt (ráadásul kisebb aksi férne így bele). A vásárlóknak egyértelműen rosszabb lenne.

    Az Apple meg szép pénzeket keres a beépített plusz memórián így is, az alkatrész költségéhez képest tízszeres áron adja, így nekik is rosszabb lenne.

    Az OS szempontjából meg nem a külső kártya sebessége okoz csak szívást, hanem az, hogy az vagy ott van, vagy nincs. Ezért mindig kellene például a keresési adatbázisokat frissíteni, ami egy sd kártya átnyálazásánál elég sok idő lenne. Nem is beszélve az egész Home Screen-ről, ott is mindig csekkolni kellene, hogy melyik app elérhető jelenleg és melyik nem. Biztonsági szempontból sem jó, ha külsőleg, az OS-t megkerülve tudnak valamit másolni a tárhelyre. Szóval nagyjából olyan lenne az atomstabil iOS-nek egy ilyen lépés, mintha egy bombát dobnának a közepébe.