• TokraFan
    #201
    Te meg annál is hülyébb vagy, mint eddig hittem.

    1. Kizárólag számodra felfoghatatlan, hogy az elektromos áram adóztatásáról csak egyetemes szolgáltatás kapcsán lehet beszélni, rajtad kívül senki nem akkora címeres ökör, hogy a haztetore szerelt privát alternativenergiás rendszerekre értelmezze azt. Mintha valaki pl. az alma adótartalmarol beszélne, de jönne egy hozzad hasonló marha, aki a szomszéd Pistabá saját almafáján termőre vonatkoztatná teljesen értelmetlenül. Ritka az ilyen buta ember, de amint látható, akad azert...

    2. Amit itt összehordasz, az végképp teljes sötétség. A brutaladoztatott áram témája -amit mint tudjuk, eleve nem tényként kezelt senki, a te sötét hülye agyadon kívül persze-, az olaj alapú üzemanyagokhoz viszonyítva került terítékre, mert sokan feltételezik, hogy az e-autók tömeges terjedése olcsóbb közlekedést tesz majd lehetővé, de nem számolnak az adótartalommal, amit -hülyébbek kedvéért ismét megemlítve-, az aktuális kormányok -pótolva a kutaknál kieső adóbevételt- _esetleg_ itt próbálnak majd visszapótolni. A feltételezés, a korábbi gyakorlati tapasztalatok alapján nem életszerűtlen.
    A többi hülyeséged teljes tájékozatlanságra vall, alapvető fogalmad nincs egy megfelelő teljesítményű alternativenergias otthoni rendszer kiépítési költségeiről. Milliós nagyságrendrol beszélünk, amit tömegek nem tudnak finanszírozni meg akkor se, ha aktuális megmondoemberkent egyesével keresed fel őket anyázás céljából.

    3. Látom ez a téma (is) meghaladja a 3 éves óvodás szintjén levő képességeidet, úgyhogy megbocsáss, de bármennyire szeretnek rajtad segíteni, van az a pont, ahol mar nem lehet. Léteznek intézmények, ahova bizalommal fordulhatsz, talan ok meg segíteni tudnak!
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.04.16. 19:51:36