• T2k
    #200
    Ismerem a fajtádat, te abba a kategóriába tartozol akikben párosul a tudatlanság a tehetségtelenség és a gondolkodás teljes és tökéletes hiánya a szorgalommal.
    Annak ellenére, hogy minden létező hozzászólásoddal óriási pofáraesést produkáltál arcizom rándulás nélkül folytatod a trágya kitolását magadból. Az igazán hardcore hülyéket a saját tévedéseik nemhogy elbizonytalanítanák, hanem egyenesen megerősítik! Ennek csodálatos példáját mutattad be az itteni produkcióddal.

    1. Egy megveszekedett qrva hangot sem szóltál semmilyen szolgáltatói hálózatról sem sziget üzemmódról, hanem szimplán az "elektromos áram" áráról meg annak a brutáladóztatásáról rémálmodoztál. Most persze hogy a nyakadba öntöttem a saját szarodat nyüszítve próbálsz kaparni meg terelni meg mellébeszélni, de csak még nagyobb gyökeret csinálsz magadból mert a hozzászólásod feket-fehéren ott van és visszaolvasható. Úgyhogy további hazudozás helyett szépen nyeld le a békát, ezt is beszoptad, de kegyetlenül!
    2. Miért, háztetővel nem mindenki rendelkezik de autóval meg mindenki? A te elmebeteg világodban a "brutáladóztatott" áramot gond nélkül kifizeti a delikvens de a saját napelemes rendszerét már nem, mert hát minek is szabadulna meg a rabszolgaságtól inkább fizeti a "brutáladóztatott" áramot élete végéig?
    3. Harmadszorra sem voltál képes felfogni, hogy teljesen rossz kizárólag az akkumulátorokat kiemelni, de azt megértem, hogy a teremtő által neked ajándékozott 30-as IQ-val ez gyakorlatilag nem is lehetséges.