T2k#184
"Az idők kezdete óta az energiaforrás -jelen esetben, az eketromos energia tárolására szolgáló eszköz-, volt a fejlesztés elősdleges tárgya, mivel itt van probléma."
Totális hülyeség! Az akkumulátoron kívül számos más terület is fejlesztésre szorult az elektromos meghajtás területén. Se a megfelelő hatásfokú erősáramú elektronika se a digitális vezérlés sehol sem volt még néhány évtizeddel ezelőtt - csak a teddimackó típusú agyhalottak hiszik azt hogy már 100 éve is minden faszán megvolt az elektromos autóhoz -.
"És továbbra sem látom, hogy milyen hatást gyakorol ez az egész az elektromos áram árára."
Na ezt meg hogyan? Náhány hozzászólással korábban még itt verted az asztalt, hogy nőni fog az áram ára, most meg már nem tudod? Döntsd már el b+ hogy melyik hülyeségben hiszel!
"Egyre többen sírjuk vissza a normál izzókat"
Csak a legeslegnagyobb idióták sírják vissza! Találtam egyet?
"Lassan melegszik be, csak folyamatos használatra alkalmasak, különben a reklámokban behazudott élettartam negyedét sem képes teljesíteni, cserébe még rendkívül mérgező és környezetsennyezp is"
Attólt, hogy te a kínai piacon veszed ezeket még nem következik, hogy az egész kategória szar, inkább az hogy te vagy a tehetségtelen. Érdekes amiket én vettem azok nem produkáltak ilyen jelenségeket és több mint 10 évig működtek.
Akkor mérgezőek, ha megeszed őket. Mondjuk kinézem belőled.
"És még valami. Jelen állás szerint, a lítium készletek -ha a számításoknál figyelembe vesszük a várható keresletnövekedést is-, pár évtizeden belül kiapadhatnak."
Na ezt már vártam! A legnagyobb hülyék előbb-utóbb előmásznak ezzel az agyrémmel.
A valóságban viszont az akkumulátorok miatt soha nem fog kifogyni a lítium, tekintve hogy az elettartam végén az utolsó molekula is ott marad az akkumulátorban, nem megy el sehova. Csak egy idióta nem használná fel újra az alapanyagokat belőle. Mondjuk abban van valami, hogy nem vagytok kevesen.