• Tinman #43
    "És ŐK vannak többen."

    Amikor tömegek vesznek itthon hitelből 150-200 ezres mobiltelefonokat, amikor 60 nettóra + személyire elhozták a 0km-es 3 millás Swiftet, amikor 2x80 nettóra felvették a hitelt 15-20 millás házakra, akkor én csak arra jövök rá rendre, hogy az emberek gyakran nem tudják hol a helyek és k. szarul mérik fel a lehetőségeiket. Hogy nálunk az egészségügy lassan az EU szégyene, az nem is kérdés, legalja putri szint.

    "Tömegközlekedésnek hívják."
    Nagyon nem.

    1. A tömegközlekedés nem megy el a házadig, hanem neked kell elmenned a tömegközlekedés egyik fő pontjára, amit aztán átvisz egy másik pontra, de soha nem pontosan oda, ahová szeretnéd.

    2. A tömegközlekedés, mint azt a neve is jól mutatja tömegek közlekedése egyszerre. Ez érthető okokból sok embernek nem szimpatikus, mert ezeken a járműveken idehaza a higiéniát hírből sem...

    3. A tömegközlekedés idehaza a nem robotizált.

    "Ledolgozom a napot, szállnék a parkolóban álló autómba, ami egész nap mászkált, és takaríthatom ki a kőmüves után a sittport, a betépett hülyegyerek után az injekciós tűt, és a hányást? Hát kösz. NEM!"

    Bocsi, de ezt miért neked írod??? Egy szóval nem mondtam, hogy támogatom bármilyen szinten is az autód kölcsönadását. ^^

    "Majd felnősz, és megtanulod"

    Szerinted hová a rossebbe kéne még felnőnöm 36 évesen? Ezt az életkor kártyát sürgősen tüntesd el, mert qrvára kínos ám -.-

    "hogy az emberek idióták. Mindenki! Te is, és én sem vagyok kivétel.""

    Erről beszéltem...

    "idegesíted magad rajta, addig Te vagy az úton az idióta, nem a többiek, már elnézésed kérem."

    Már bocs, de ha az én életem kerül éppen veszélybe, mert előzés közben rám húzza a baromja az autóját, mert nem ismeri a tükröt, akkor azért egy "bassza meg" engedtessen már meg.

    "Belegondoltál abba, mekkora katasztrófát lehet okozni hálózatba kötött járművekkel? És még csak terrorista sem kell hozzá. Elég egy unatkozó 12 éves hülyegyerek."

    Bele. Ezért írtam, hogy a tenoristák és a gonosz haxorok az egy másik kérdés, de amit le akarunk titkosítani azt le is tudjuk. Eleve nem szükséges semmiféle távoli elérés a géphez, elegendő pár biztonsági protokoll, lásd a robotika törvényei alapján.

    Hogy lesz majd meghekkelt autó? Persze, de ezeket hamar kiszűrik majd a hatóságok, mert ez lesz a dolguk, elvégre nem lesz már szükség se sebességmérésre, se baleseti helyszínelésre, se szondázásra, etc.

    Ez sem lesz tökéletes, de felfoghatatlanul szebb, boldogabb, nyugodtabb, élhetőbb, tisztább világot eredményez majd. Nem lesznek pl. dugók sem és a 0 emissziós önjáró járművek jóval kevésbé fogják majd szennyezni a nagyvárosok levegőjét, mint most ez a sok dízel és benzines ócskavas.

    "De engem ne kényszerítsenek, hogy ilyet vegyek."

    Nem leszel rákényszerítve, mert lesz egy nagyon hosszú átállási időszak, sok-sok évtizeddel, mely arra lesz jó, hogy a maradi gondolkodású emberek szépen kikopjanak, vagy belássák, hogy mennyire jó dolog lesz majd elmenni majd végbélműtétre egy olyan autóval, melyhez hozzá sem kell érniük, és miközben műtik, az autó bevásárol (leparkol a drive-in Tesco-ba, leolvassák az igényelt árucikkek listáját, bepakolják, megterhelik a kártyát és viszlát) ;-)

    "Mert inkább járok egy 30 éves audival, vagy welorexel, mint egy ilyen szörnyszülöttel. "

    Én meg majd megfulladok utánad a szmogtól, ahogy most is. Semmi pánik, elfogtok tűnni :-)