Kezdjük azzal, amiben igazad van.
A kávépénzt ha zsebreteszed, az lopás. Ugyan így lopás az is, ha négyen megoldjátok okosba a bejutást 1 autóval. Tök mindegy, hogy mennyire igazságtalan a rendszer. Ha kevés a fizum, nem lophatom haza az irodai laptopot sem!
Viszont a többivel nem tudok egyetérteni.
Lehet, a te fizud vásárlóértéke annyi, mint az angol kollégádé. De egy Ózdi melósnak, egy ápolónőnek nem annyi. Közel sem! Mint ahogy a suzuki, vagy a merci gyárban a melósé sem. És ŐK vannak többen.
Robotautók... Nos ezt már feltalálták. Tömegközlekedésnek hívják. Tudom, ez most "kissé" más, de mégis ugyan arról szól. Ledolgozom a napot, szállnék a parkolóban álló autómba, ami egész nap mászkált, és takaríthatom ki a kőmüves után a sittport, a betépett hülyegyerek után az injekciós tűt, és a hányást? Hát kösz. NEM! Ha már megvettem, akkor ne más mocska után kelljen még takarítanom is!
Másrészt, balesetek.
Majd felnősz, és megtanulod, hogy az emberek idióták. Mindenki! Te is, és én sem vagyok kivétel. Hibázunk. Autóvezetés közben akár. Ezt el kell fogadni, tisztában kell vele lenni, és nem szabad anyázni rajta. Ezt hívják defenzív vezetésnek. Amíg idegesíted magad rajta, addig Te vagy az úton az idióta, nem a többiek, már elnézésed kérem. (Mondom ezt azért, mert egyrészt néhány százezer km a lábamban van, másrészt mikor születtem, (42 éve) lett apám hivatásos sofőr, így én az "anyósülésben nőttem fel"... Némi tapasztalatom tehát már akad.... Többnyire a fővárosban vezettem, szálltam már ki remegő lábakkal az autóból, (pl amikor az idióta buszsofőr a bosnyák téren beszorított 2 másik busz közé... Túléltem, és a kocsin sem lett egy karcolás sem)
Harmadrészt. Elég furcsa világban élünk. Hackerek, terroristák... Belegondoltál abba, mekkora katasztrófát lehet okozni hálózatba kötött járművekkel? És még csak terrorista sem kell hozzá. Elég egy unatkozó 12 éves hülyegyerek.
Én azt mondom, ez egy jópofa dolog. Mászkáljon a google ilyenekkel, szállítson ezzel a Coca cola, stb. De engem ne kényszerítsenek, hogy ilyet vegyek. Mert inkább járok egy 30 éves audival, vagy welorexel, mint egy ilyen szörnyszülöttel.