• Tinman #37
    "Ezért nem kellene most össze hasonlítanod a robot autót az ember vezette autóval. Ui. a tény micsoda? Hogy jelenleg pontosan nulla darab robot autó van használatban."

    Nem. Olvass pls. utána, hogy millió levezetett km van a google autó mögött és nem tesztpályán. És tudod mi a durva? Hogy ezen autók a jelenlegi káoszban kell, hogy megállják a helyüket és milyen jól teszik! A szebb jövőben, ezek az autók egymásról is tudni fognak, elképzelhetetlen lesz egy durva karambol... persze majd jönnek a tenoristák és a gonosz haxorolók.

    "a robot autók jobban vezetnének mint az emberek"
    Pedig ez a helyzet. Hány baleset történt eddig? Elenyésző és az is leginkább emberi hiba miatt és nem azért, mert kiment a bal szenzor és az autó elütött egy gyalogost.

    "egy szaros op. rendszert nem képesek hibák nélkül megírni addig ne nagyon akarjanak robot vasakat építeni... azoknak is lesz op.rendszerük, vélhetően qurva sok biztonsági hibával"

    Gyerekek... csecsemők vagyunk ezen a téren. Senki nem állítja, hogy nem lesz sok csetlés-botlás, de azt senki nem gondolhatja komolyan, hogy az az emberiség jövője, hogy 2200-ban még mindig be kell ülnöm az autóba és le kell vezetnem napi 250km-t alsó hangon, mert olyan a munkám, hogy a-b-c-d-e-f pontokat el kell érjem.

    Örüljünk inkább, hogy itt lehetünk egy drasztikus változás hajnalán és gondoljunk arra, hogy mennyire kellemes lesz majd a lesötétített önjáró autóban megkettyinteni melóba menet a szeretőnket, ahelyett hogy a dugóban anyáznánk, vagy éppen büntetőfékeznénk, mert most éppen ránk jött az 5 perc ;-)