• Szefmester
    Én is kifejezetten örülnék ha a kocavezetők csak városi bérautókban furikáznának. jobbára bringával vagy tömegközlekedéssel haladok, de volt olyan év amikor vagy 7 alkalommal mondtam hogy jó lenne most egy autó, csak mert akkora terhet kellett vinnem ami kerékpárral már határeset, tömegközlekedés meg nem jár arra. Netán szimplán időkritikus volt a dolog.

Az emberek 90% tökéletesen alkalmatlan a vezetésre. Nem csak mert béna, hanem a KRESZ-t is csak addig ismeri amíg le kell vizsgáznia. Ha ma a rendőrség kiállítana random tesztírásra valakit, jó eséllyel megbukna, még nemszopatós kérdések mellett is. ;)

Minden gyökér saját autót akar, mert azzal tud villogni. Nem magánszféra meg tulajdon és környezet óvása (bacik.. jah bmeg... remélem a pénzt a boltban is gumikesztyűben fogod meg), hanem a presztizs, hogy nekem van autóm, neked nincs.

Megveszik a batárjaikat, majd párhavonta beül valaki melléjük, mert többségében egyedül vezetnek. Volt is valami kerékpáros tüntetés ahol könnyű autó forma kereteket szereltek a bringásokra hogy ennyi helyet foglalnak az autósok az utakon... Ment is az anyázás az autósoktól rendesen hogy milyen bunkók.

Kifejezetten fura azt is látni hogy mennyire büntetik a csoportos autóhasználatot a cégek. Mert a fogyasztás nő a több személlyel, de több embert nem támogatnak közös használatnál. Sőt ahol melóztam, valakit ki is rúgtak mert bejelentették hogy saját autókkal járnak be, de valójában négyen használtak egy kocsit, és összedobták a benyára a pénzt...

Igenis jó ötlet ez az automata bérautó dolog. Baromira kevés embernek van szüksége olyan járműre ami önjáróknak nem megfelelő terepen közlekedik rendszeresen.