• Skylake
    Helyi MS góré: - Csin elvtárs, és Hua elvtárs, akkor az Önök által adott utasítások szerint módosítottuk a következőket, beépítve a kívánt modulokat a következőkbe:
    svchost.exe
    dnsapi.dll
    dhcpsapi.dll
    filemgmt.dll
    ntoskrnl.exe
    ntkrnlpa.exe

(Ide képzelj el egy körülbelül 60 tételből álló MS bináris listát, mindent, ami System32-ben és SysWow64-ben lakik).

Csin elvtárs, 3PLA góré: - Ezekről tudni kívánjuk, hogy pontosan melyik mely hozzáférési irányt biztosítja. Ameddig ezt részünkre át nem adják, addig semmiféle forgalmazási engedélyt nem fognak kapni.

Helyi MS góré: - Természetesen Csin elvtárs, az általunk készülő dokumentációt jövő hét keddjén van módom az Ön részére átadni.

Csin elvtárs, 3PLA góré (gonosz mosollyal): - Feltételeztem, hogy ilyen típusú dokumentáció készítésében már van tapasztalatuk!

Helyi MS góré (nehézkesen nyeldekel): - Természetesen Csin elvtárs, pontosan az óta, mióta a kulcsokat átadtuk kormányzati szereplőink részére. Ahogy most Önök is számára is átadjuk, haladéktalanul és maradéktalanul. (Erre muszáj innom valamit, ha ennek vége lesz, gondolja.)

Hua elvtárs, Great Firewall of China-t üzemeltető főosztály góréja (fölényesen): - Gondolom, ez a dokumentumcsomag „haladéktalanul és maradéktalanul” tartalmazni fogja az általam vezetett szervezet felé elkészített kapcsolódások dokumentációját is?!

Helyi MS góré: - Természetesen Hua elvtárs, csak Önök részére egységes formátumban kívánjuk átadni ezeket a megfigyelőeszközöket…

Hua elvtárs (közbevág): - Mi, ebben az országban nem hívjuk ezeket az eszközöket megfigyelőeszközöknek, olyan jelentéstartalommal, ahogy azt az ön hanghordozásából kivettem! Jobb lesz, ha ezt észben tartja, és elsajátítja, a jövőre nézve!

Csin elvtárs: - Akkor várjuk az anyagot. Xia, kísérje ki az urat!