• end3
    #12
    Egyszerűen, és átgondoltan törvénybe kell iktatni a vendégjogot. (Akár hívhatjuk az illegális bevándorlás vagy a migráció jogának is, de így szebb, és a "vendégoldal" számára is kevésbé ellenséges. Aki azokat a szabályokat megsérti, büntetendő. Szankció pedig: Azonnali hatályú kitoloncolás.

    (A szociálisan "magasröptű" humán, a katona, állampolgári, és szigorúan a vendéglátó oldalon (azért vendégjog!) a lakosság véleményét figyelembe véve a törvényalkotásnál. - Szerintem összejöhetne...)

    Ha szigorú a rasszista vélemények szabályozása, akkor a vendégjog megsértőié is lehetne ugyanolyan szigorú. Bizonyos törvényi tényállások megvalósulása már elég a vendégjog megsértésének megállapításához. A vendégjog megsértése okán járó kitoloncolás azonnali hatályú és azonnal végrehajthatónak kell lennie. (Szinkronban azon társadalmi szokásjoggal, ahogyan a vendéglátó házigazdának is "joga" van, a jelenleg íratlan társadalmi normák szerinti vendégviselkedést megsértő vendégét a házából rövidúton kirugni.)

    (Az a baj, hogy jelenleg az EU szerint, a bevándorlók a menekültjog hatálya alá tartoznak, ezért ugye jogilag nem lehetnek vendégek. De a tömeges népvándorlást még véletlenül sem kellene a menekültjog hatálya alá sorolni. Logikusan nem is az.)
    Utoljára szerkesztette: end3, 2016.03.29. 13:05:02