Age of Gladiators
-
Nem voltam más városban, ....és még egy küldetést se dobott, már érdekelt, utánaolvastam, de nem lettem okosabb, na mindegy, várok :)
A szint nem jó, induló szinten a legjobbak buták...ami fontos hogy amikor szintet lépnek arra a képzettségre kell tenni ami +elosztható pontot ad szintlépésenként, fast learner.
Akkor lassan lépi a szinteket, de sok pontot oszthatsz szét. 150 pont a határ...legalábbis azt elértem egy olyan karakterrel akit eladásra szántam, sajnos a szintek nem emelik az értékét, de így jól el lehet cseszni egy karaktert.
Ez akkor lesz fontos ha eladod és szembekerülsz vele, nagyon jó odds-l lehet magadra fogadni, strong vagy massive kihívásnál.
Én két kölcsönt is felvettem, felpumpáltam mindent, felvettem fullra az alkalmazottakat, és vettem sok fiatal harcost, akiben aztán nem láttam potenciált azt felszabadítottam...ezért a sok érték itt.
A vetélytárs főnököket levertem 4-5 emberig, akkor eladtam nekik az én jól elcseszett magas szintű harcosaimat, ebből visszafizettem a kölcsönöket és még maradt pénz bőven.
A szintekkel azért is érdemes vigyázni, mert az állatokat csak lvl12-ig lehet kihívni az induló városban, ez felett már nem engedi.
...és persze magas szintű harcosokkal rossz lesz az odds amit megfogadsz magadra, márpedig az az egyik fő bevételi forrás.
Néz meg akivel megegy az első helyért csak 5-s szinten van: