• cateran
    #9
    Hogy-hogy hogyan csokkentek? Lebetuzzem meg egyszer? Mivel megszuntek a fizikai kaszinok (btw, ha igazad lenne, akkor nem az OSSZES kaszinot zarjak be az orszagban...) magyar online pedig:
    ""2015. október elsején lépett életbe a szerencsejáték-törvény azon módosítása, mely szerint online kaszinót is csak az üzemeltethet, akinek állami kaszinó-koncessziója van. Vagyis kizárólag Andy Vajna és Szima Gábor indíthat az online kaszinó oldalt, csak az ő cégeiknek van ugyanis ilyen engedélyük. Vajna korábban már öt, Szima pedig két kaszinó üzemeltetésére kapott jogot az államtól.""

    Ha pedig azt hiszed, hogy 1 nyilvanvaloan politikai donteshez nincs koze a politikanak..hehh...

    Kulonbseg van a hivatalos indoklas (lasd boltbezaras vasarnaponkent.."hogy a csaladok egyutt lehessenek") es a valodi okok kozt..es biztos lehetsz benne, hogy a 2-nek koze nincs egymashoz (a lumpenek altal elvert penz talan eves szinten sem eri el 1 atlagos Nokias doboz szintjet...) Amugy meg mi szunt meg? Elmegy es elveri sportfogadasra, kaparos-sorsjegyre vagy akarmi masra, ami szinten legalis...vagy valamire ami nem az...Fogadnak dartsra a kiskocsmaban..ok, nem legalis, de ki ellenorizne?
    Ezzel a kaszino bezarassal csak annyit ertek el, hogy azok a kinai es egyeb uzletemberek akiket ott lattam nap mint nap es szortak be a tobbszazezer forintot elmentek mas iranyba..es ok a nagy penz, nem a lumpenek (igaz, ok nem a sarki kiskocsmaban toltak..)