• gforce9
    #26
    Elolvastam. Picsogás. Ha én egy weboldalt üzemeltetek és kevésbé hatékony az azon megjelenített reklám, mert a szarráreklámozott weboldalak miatt a reklámblokkolókat alkalmaz a jónép. Akkor nem kezdem verni magam azon, hogy jajj de a reklámblokkolók így meg úgy. Azoknak oka van. A "reklámipar" köszönje magának. Magának kaparta ki ezt, karöltve azokkal a weboldalakkal, akik az ember pofájába mászó reklámokat alkalmaztak.

    A megoldás az, hogy az ilyen oldalaknak össze kell fogni. Át kell gondolni a reklámpolitikát, megteremteni egy olyan reklámelhelyezést, ami nem a tartalom rovására megy. Utána megkeresni a reklámblokkoló cégeket és egyeztetni velük, hogy ha a reklámok nem zavaróak, nem pofábamászóak, akkor a reklámblokkoló ott ne működjön. Megoldható, csak össze kell fogni, átgondolni a dolgokat és dolgozni rajta. Ennek lehetne egy pozitív hatása hosszútávon.

    Ez amit a cikkben is csinál a prohardver az színtiszta picsogás légyegében saját maguk által generált problémát a felhasználókkal akarják megoldatni. Mégpedig, hogy ne használjanak blokkolót. Hát persze, hogyne.

    Itt SG-n amúyg 2x írtam fórumba, hogy xy reklám lehetetlenné tesz xy linket, mert belelóg, stb. Az volt a válasz, hogy telepítsek blokkolót. LOL :D Konzisztencia megvan. Lényegében elküldtek a picsába, oldjam meg magamnak. Amíg a portálüzemeltetők így fognak hozzáállni azokhoz, akikből megélnek, addig kb .dögöljenek éhen.