• NEXUS6
    #64
    Ezt itt senki nem mondta, az eredeti hsz-ben a "könnyű nyerni" kifejezés volt.
    Amúgy meg miért 39-től nézzük, miért nem 29-től? Az Antant black propagandája már az I. VH alatt elkezdte a németeket megvádolni a hullák iparméretű égetésével, meg a szappangyártással, lámpaernyőkészítéssel, műtrágya gyártással, gyakorlatilag kialakítani a szadizmusig beteg szélsőséges nacionalista vademberképet. Ami miatt aztán pl. Merkel a mai napig megalázkodik bárminemű emberjogi kérdésben, beáldozva a nemzeti önbecsülést, vagy egyáltalán az emberi tartását.

    Elkövettek persze a németek is rengeteg embertelenséget, mint ahogy más nagy nemzetek, csak ugye a németek a II. VH után szinte semmit, a többiekkel ellentétben és a mai nemzedéknek és ebbe már akár Merkelt is bele lehet értenia semmi köze nincs az egészhez!
    Amikor előrángatunk egy ilyen filmet és újfent a németek orra alá dörgöljük, akkor Európa vezető államát hozzuk újfent erkölcsileg hátrányos pozícióba. Szal kis CT túlgondolással annak a pszichológiai műeletnek a részeként értelmezhetjük, amely a migránsválságtól a dízelbotrányon keresztül az ukrán helyzet béna kezeléséig terjed és hozza egész Európát egy hátrányos tárgyalási helyzetbe bármilyen téren.