morguldae#23
Azért mert egy éppen ráérő emberke a kocsijával párszor elvisz ezt azt valahová, az még nem taxis, nem ebből él, nem ez a szakmája! Az Uber nem taxis szolgáltatás mi a fenét nem lehet ezen megérteni? Mi a fenét pattognak a taxisok? Nekik ez a munkájuk ebből élnek, az uberes meg nem ebből él nem ez a munkája. Ha elviszek valakit valahová a saját autómban ami a magántulajdonom, mert épp úgy van kedvem, ahhoz senkinek semmi köze. Épp ilyen kedvem van és kész. Csak rám tartozik. Senki ne mondja meg mit csinálok a saját magántulajdonú kocsimban! Azért mert otthon vagy a szomszédnak megszerelem a csapot nem leszek vízvezeték szerelő. Miért akarnák rám kényszeríteni a vízvezeték szerelő szakmát? Undorító, hogy mindent szabályozni akarnak ebben az országban. Lassan azt is megmondják, mikor mehetek ki a wc-re, és ott milyen papírt használhatok. Na álljunk már meg! Aki a taxis szakmát akarja végezni végezze, de ne szóljon már bele, hogy egy magánember kit és mikor visz el a magán autóján. Az már csak az én dolgom. Nem tudom mit szólna a taxis ha havonta mondjuk 5-10 fuvarja lenne összesen. Mert aki nem ebből él az nem ebből él! Fel kéne fogni! Abban az országban ahol nettó százezer forint már jó fizetés, minden kis kiegészítő pénz jól jön. És az uberes ezért dolgozik, nem úgy mint a rohadt drága taxis. Én nem taxizok, nem uberezek, de ne legyünk már eltévelyedve. Egyébként is szánalom már minden, ami ebben az országban zajlik. 5 millió koldus országa lettünk...