• Solear
  #1
  Pont ilyenről olvastam ma egy másik forrásban, és teljesen elvette az életkedvem. Ott is egy korházat zsaroltak, és valami 17e dodó volt a kért összeg bitcoinban amit a korház ki is fizetett csak hogy haladjanak. Ott azt irták hogy a bejelentett zsarolós támadások 8%-ában fizetnek az érintettek de ez az adat nem pontos, mert csomóan be sem jelentik hogy ne érje presztizsvesztés az intézményt.

  Félelmetes, hogy más ember a belét kidolgozza hogy lakjon meg egyen minden nap, az ilyen hulladékok meg csak elküldik a levelet és várják a lóvét. Mindég is fájdalmas volt látni hogy az emberi évényesüléshez vezető utak közül a tisztességtelen utak kifizetődőbbek, és azok a szervek akiknek tenni kellene (és lehetne) ez ellen valamit azok tehetetlenek. Az összes ilyen eset csak azt eredményezi hogy aze mberek azt látják hogy lopni kifizetődő, és úgysem kapják el őket..

  Hozzám egyszer törtek be eddig, az évek alatt összegyűjtött vért pisilve kifizetett cuccaimat valakik 10 perc alatt elvitték. (Behatárolja az "ember"csoportot azért az, hogy gyerekkel jöttek lopni, mert a kisablak aminn bemásztak akkora hogy felnőtt ember nem fér be rajta). Magyar rendőrség fél nap után volt hajlandó képviseltetni magát a tetthelyen (mivel nem folyamatban lévő betörésről volt szó) és akkor is annyit tettek hogy megvonták a vállukat hogy semmit nem tudnak csinálni. Mindez Budán, bekamerázott környéken. Akkor a leginkább vérmázító momentuma a dolognak az volt hogy egy évek óta tartogatott Abszintos üvegemet is elloptak, vagyis elvittek mindenemet és még az én piámmal is ittak a sikerre.. A "hatóság" inkompetens, ha meg az ember saját magát védi meg (mint ahogy pár éve volt egy öreg tatter aki áramot vezetett a káposztás körüli keritésbe és megbatta a lopni jövőt) akkor a törvény még engem rak hátrányos helyzetbe..

  Kiváncsi vagyok hogy hol van ilyenkor a mindent látó NSA, és mivel justifikálható hogy a közemberen kémkednek de egy zsarolt korház kénytelen kifizetni a követelt pénzt, mert a hatóságnak fogalma sincs arról hogy mit lehet kezdeni az ilyenekkel, nemhogy bármit érdemben tudnának tenni azért hogy ezek az esetek megoldhatók legyenek.. Valahogy nem érzem az emberiségbe vetett hitet ma (sem).
  Utoljára szerkesztette: Solear, 2016.02.18. 10:55:59