• Madve
    Akkumulátoros tokon már túl vagyok egy páron, bármelyiket próbáltam, lassan tölt, és szakadozva, leárnyékolja az nfc-t, és nehezebbek, mint a nagy akku, hasas hátlap kombó. A vésztöltők megint csak olyasmik, mint a normál töltők, nem igazán tudod használni a telefont, amikor csatlakoztatva vannak, ráadásul nagyobbak is, mint egy átlagos akku, szóval akkut kényelmesebb magaddal vinni, a külső akkutöltőket meg könnyen, és fillérekért be lehet szerezni, a legtöbb esetben ugyanott, vagy olcsóbban jössz ki egy akku + töltő kombóval, mint egy jobb minőségű vésztöltővel árban, és hatékonyabb is azonnal 100%-on lenni, mint töltögetni menet közben.
    Nem zárom ki a jó gépeket, de pl. S6 nem hozott annyi újdonságot az s4-el szemben, hogy bevállaljam a hiányait is vele.
    Ami nekem még plusz igényem, az az infra port, mivel távírányítónak is használom a telefont, ez erőteljesen szűkíti a kört.
    Jelenleg azon gondolkodom, hogy a samsungokat elfelejtem, talán lg v10 lesz a következő, ami ugyancsak nem rossz gép, csak még a szimpla tft miatt hezitálok, jobban tetszik az amoled...