• animastudio500
    #7
    Ezt sokan komolytalan projektnek vették, de ez valamilyen szinten a SimAnt játéknak egyfajta szellemi folytatása lett volna, csak ugye még nem tisztázódott a dolog rendesen, csak egy videóbeszélés volt amiben a fejlesztő elmondta, hogy mi történt. Itt mindegyik felet érint a dolog és érdekelnének a vélemények, valószínűleg az a két alak lesz a ludas, akiket megkért, hogy segítsék a játék munkáit és építették köré a céget.

    A probléma az első körben, hogy ez egy 4-5 fős cég és ebből két ember élből "vezető" beosztású volt és Eric volt az egyetlen egy programozó tudtommal és 2 máik ember meg bedolgozó volt. A kérdés itt ilyenkor az, hogy a francba ilyen balek valaki, hogy dolgozik a projektjén és nem védeti le magának, hogy biztosítsa a játék megjelenését, akármi is történik. A másik dolog, hogy miért kell egy 5 fős cégnek egy finanszírozási menedzser és egy valamilyen kommunikációs-marketinges pofa (az említett kettő, akiről szó volt), akik elkurvázták a pénzt. Azt nehéz elhinni, hogy nem érzékelhető, ha valami ilyen baj van, mert valamilyen jele csak van. A másik dolog meg, hogy mindenképp kell valamiféle levédés, meg hiába nagy haverok és "segítették" a játék fejlesztését, arra számolni kell, hogy sokan vannak akik gerinctelenek és a hátad mögött kilopják alólad a széket.

    Ez a két pofa normális esetben lopásért és sikkasztásért simán ülhetne, de mivel ügyesen levédték magukat, ezért nehéz őket elővenni ezért, viszont a közösséget rá lehet hangolni, hogy tőlük az életben ne fogadjanak el semmit és akkor koppannak.

    A srác helyett én a kódot fognám és várnék vele egy másik kampányig, ahol új gyűjtést tudna szervezni és összejönne annyi pénz, amivel ezt meg az új játékot be tudná fejezni és a pénzből meg beperelhetné ezeket, hogy a játék jogait adják vissza.