• slickboy
    Életem legjobb döntése volt, hogy kibasztam az Androidot és vettem egy Lumia 930-at. It just works. Minden lényeges appot megtaláltam vagy tudtam helyettesíteni. Van vagy 3-400 appom feltelepítve. Ugyanolyan gyors, mint amikor kivettem dobozból és semmi se volt rajta. Androidon 50 app után elfogy a memória és belassul az egész a picsába. Tudom, átéltem és nem szar androidos telefonon. Vagyis nem a kínálat legalja volt, de ettől még szar volt.
    Anyaghasználat: minap leejtettem a telefont, egyik sarkán a fémkeret benyomódott, neki a kijelző sarkának, a kijelző üvege keményebb volt és a fém gyűrődött (!) fel egy picit, de kijelző nem tört el.
    Most Win10 béta fut rajta, igen, vannak benne bugok, de még ezekkel együtt is inkább ezt használom, mert olyan jóságok vannak benne, ami hiányozna, ha vissza kéne térni 8.1-re.
    Újonnan kártyafüggetlenül 160ezerbe került és sokkal minőségibb és jobb, időtállóbb mint a csodálatos Androidos csúcskészülékek 2-300ezerért. Ostoba telenoros liba egyszer iPhone-nak nézte. Majdnem kikértem magamnak. :D