• Elemir
    Mennyi baromság van leírva.
    Az a különbség, hogy az MS-t a WP jelen állapot nemigen rendíti meg, mivel felhő és szoftver szolgáltatásaival a saját platformjain dugja meg az IOS-t és az androidot. na mindegy... Ja és ne gyártó, hanem rendszer szinten nézzük.

Mielőtt felraktam az insiderrel a win10et, majdnem 400 applikáció volt a telefonomon, uh ezzel az app hiányos szöveggel igencsak kezd ki lenni minden testrészem. A tudatlanság szüli, semmi más. Ja és soha nem fagyott len és ilyenek. Rakj fel 400-at drodira... Igen jöhet a kérdés minek, na ugye?! Elég sok appot teszteltem le és nevetséges az egész app sztori.
    Persze tény, hogy van jó néhány app, mely nincs WP-re, de igencsak sok helyen van legalább olyan jó alternatíva.
    Jól látszik azokon akik nincsenek benne a témában, h androidos és mi a kérdése, van IGO? Minek? Here Drive saját navi van, offline. Tééényleg? Fingjuk nincs, lát egy ilyen cikket és nála ennyi volt a rendszer és az MS ebbe bukik bele nem abba, hogy rossz rendszer.
    A WIN10-en persze még van mit csiszolni a 8.1 gyorsaságához, de ennyi. A WP egyetlen problémája végig, az ilyen cikkek megszületése, melyet akkor kellett volna leverni amikor elkezdődött.
    Persze nem mondom, hogy nem bukik el a WP, mert az MS iszonyat bután csinálja, mert amit PC-n elvisel a nép, telefonnál nem és nem akarjál felismerni. Ellenben ha a win10-et nem cseszik el, és ugyan azt az appot gépen és telón és más platformon tudod majd használni, abban van potenciál igazán.
    Ha ez mégsem, és a pletykál szerint tényleg egyszer kijön egy surface mobil, akkor az viszont igencsak agyonveri az összeset és személy szerint én ebben bízom... MS által kidobott kis lapos a macbook-ot keresztbe megeszi, én erre számítok telefonon is. Erre lehet offolni.