• Dante73
    Ott a gond, hogy azért a pénzért, amiért egy normál, "smooth" WP-t kapsz, ami egy átlagos emberkének bőven megteszi, nos azért a pénzért sok éves iPhone-t kapsz, (ami amúgy egy méregdrága parasztvakítás, hogy lett sikeres, nem is értem, hiszen kinek van szüksége 200 fingós appra, miközben még egy normális képet / videót nem lehetett csinálni régebben vele? -ma mi a helyzet nem tudom-) vagy kapsz egy jó, "döcögős" androidot.
    Én még anno vettem egy 520-at, (20-ért) és a mai napig körberöhögöm vele, bármelyik 3-4x annyiba kerülő androidos telefont. Jó, az ismerőseim 200 ezres sony-Z1-Z3-ai az enyémet röhögik ki, 10x annyiért....
    Skylake-nek nem egészen ott van igaza, ahol gondolja, de azzal mindenképp egyetértek, hogy a vásárlók, nagy tömegben, BIRKÁK. megveszi a méregdrága iPhonet, amihez kismillió játék, app van, amit amúgy nem használ, technikailag meg kuka a készülék, vagy a szintén drága droidot, ami meg lassú, akadós, lefagyós, stb, legalábbis a nem prémium kategóriás készülékeken. Wp meg működik. Igaz, nem minden appot csinálnak meg hozzá, és csak 200 fingós app van rá, nem kétmilló. Nem fagy, nem akad, nem hal le, ha űjra kell telepíteni, csinálsz egy mentést, és egy óra múlva minden ugyan úgy működik, mint amikor még nem kellett újrahúzni, megvan a telefonkönyv, e-mail, sms, jelszavak, könyvjelzők... minden.
    Karácsonyra kaptam egy 50 ropis, droidos táblát. január elején meguntam a szopást, eladtam, vettem egy winest, és megy. És még a gépemmel, telefonommal is együtt működik.
    Viszont a marketingje tényleg szar a WP-nek...