• nkmedve
    Ha megnézed a videót amit linkeltem ott pont azt ecseteli a fiatalember, hogy az új film legalább annyi újdonságot hozott mint a többi SW rész a New Hope után, amit pedig megtartott a régi filmekből az szükséges volt hogy SW filmnek érződjön.

Első ránézésre az előzmény-trilógia úgy tűnik hogy hű de milyen eredeti, de ha jobban megnézi az ember, akkor az ujdonságok felszinesek, csak a látványban mutatkoznak meg, a főbb történeti elemek ott is ugyan azok mit a régebbi filmekben, ráadásul a kivitelezés is elég gyenge, rossz rendezés, gyenge karakterek/dialógok (kivéve a 3. részt, az már egész türhető lett).

Szerintem az új SW sokkal inkább érződik SW filmnek mint az előzménytrilógia darabjai (ez nagyon fontos volt ennél a résznél), és azokkal ellentétben itt a rendezésre/látványra sem lehet semmi panasz (pl. engem a Baljós Árnyak CGI csatajeleneteitől konkrétan a retinaleválás környékez, annyira pocsékul néznek ki). Ettől eltekintve nem tökéletes a film, engem is zavart néhány dolog (néhol a humor, néhol az események súlytalansága, máshol kicsit mintha az ütemezéssel is lettek volna gondok).

Ja és az előző komment nem a tiédre akart menni válaszként (valahogy azt a gombot sikerül nyomni), általánosságban irtam.
    Utoljára szerkesztette: nkmedve, 2016.02.03. 14:36:14