nkmedve#29
Az SW-ről az én véleményemet leginkább ez a videó tükrözi, szépen benne vannak a pozitivumok és negativumok is (a remake kritikákat is beleértve és nagyon jól párhuzamba állitva az Indiana Jones sorozattal):
Ahogy minden másban, úgy itt is igaz hogy semmi sem fekete vagy fehér. Emiatt nem tudom sokra értékelni azokat a kommenteket amelyek szerint a film egy teljes csőd, ahogy azokkal se tudok egyetérteni akik szerint tökéletes 10/10. Mindkét véglet nagyon csőlátásra utal. A nagyon durván negativ kommentekről az a véleményem hogy azok pusztán a hype ellensúlyozására születnek, egyszerű válaszreakciók amik mindenféle objektivitást nélkülöznek (ezt próbálják ilyen-olyan elsőre objektivnek tűnő érvekkel elfedni). Az ilyen hype-ra adott ellenreakcióról nehéz eldönteni, hogy azok valóban alaposan megfontolt (intelligens) vélemények vagy inkább csak ösztönös reakciók, és az ebből eredő kényszeres bemagyarázás miatt születnek. Én az utóbbira gondolnék, és azt alátámasztja az is hogy akik utálták a filmet azok a kommentek alapján legszivesebben kitörülnék a filmet sőt az egész Disney-t a történelemből annak ellenére hogy a többségnek nyilvánvalóan tetszett a produktum ("dögöljön meg a szomszéd tehene is" alapon). Utoljára szerkesztette: nkmedve, 2016.02.03. 11:56:11