• ElNano
    BrockSamson: Akár el is takarodhatsz ebből az országból, hatása hozzávetőlegesen nulla lesz. Aztán odakint magyarozhatsz te szerencsétlen...A "megmagyaráz" pedig egy z, ahogy most írtam, na látod, tanulhatsz is az "okoskodó hülye magyartól"...

Amúgy pedig ha összesen ezt a szellemi teljesítményt tuodd nyújtani egy vita alkalmával, talán maradj read only módban mert simán önalázás amit művelsz. - Ez a második lecke az "okoskodó hülye magyartól".

Egyébként meg: Teljesen irreleváns az, hogy a gyerek mennyit nézi a Disneyt. Ha napi fél órás adagokat kap, akkor is egy diliházat kap belőle, akkor is torzult valóságképpel etetik, elmebeteg módjára viselkedő gyerekfelnőttekkel, a külsőségek istenítésével, nulla érdemi tartalommal. És hát ha már ott tartunk, hogy csatorna szinten pusztító hatása van a Disneynek, akkor mit várunk tőlük a moziban.... Láthattuk a Force Awakens példáján keresztül. Ismétlések, pofátlan, fantáziátlan nyúlások, röhejes, vagy kiüresített főhősök, kimondottan szar történet, gagyiparádé. És nem kell a duma, hogy ez csak egy felvezetés, ezért nem várható el az, hogy kerek történetet meséljen el. Az viszont elvárható, hogy egy eddigiektől eltérő felállással indítson, legyen eredeti a kezdő sztori, valami olyasmi, ami egy merőben új történet mesélésébe fog bele. Ez meg egy nyakigszaros és igénytelen bazári reboot, lejárt, felhasznált, így már second-hand ötletekkel, amiben a kreativitás legcsekélyebb nyomait sem lehet felfedezni. (Phasma százados, mint Boba Fett átlényegülés különösen szánalmas.) A Disney ennyit akar adni az új nemzedéknek. Olcsó, felszínes, ötlettelen, sekélyes nyúláshegyeket, pont mint a tévécsatornájával. Agy- és tudatromboló banda.

És mint mondtam, ha választani lehetett volna, hogy akkor ezen a szinten jönnek a SW filmek, vagy inkább nem jön semmi, akkor határozottan az utóbbi. És hiába baljósárnyaztok, az előzménytrilógia utolsó két epizódjában kb. ötvenezerszer több fantázia, érdekes részlet volt (vagyis Lucas-szellemiség), mint ebben az új szemétben. Ennek megfelelően számomra ez volt az utolsó SW, amit moziban néztem meg és pénzt adtam ki rá.