• Papichulo
    #15
    Oroszország vagy Putyin, de szellemileg és erkölcsileg magasan az Egyesült Államok és Barack Obama felett áll, ez tagadhatatlan.

    Ja, elvegre Obama szabadul meg a politikai ellenfeleitol bergyilkosok altal es neki becsulik a maganvagyonat $40bn fole, melyet az amugy is nyomorusagos orszagatol lopott el. Es persze Obama annektal olyan teruleteket, melynek a fuggetlenseget a USA garantalta... ja, de megsem. Hosszan sorolhatnam meg Putin mocskos ugyeit, aki szerinted annyival Obama felett all, de inkabb atadom a szot:



    Amerika nem amerikaiakat mentet Koreában, Vietnámban, Irakban, Afganisztánban sem

    Nem kizarolag, hanem a szovetsegeseikert vagy egy ENSZ hatarozat miatt harcoltak. Bar gondolom szerinted az oroszok kizarolag a sajat allamolgaraikat mentettek Afghanistanban es Csecsenfoldon is csak polkorrektsegbol irtottak a tobbsegi csecsen lakossagot... De nyilvan ez nem szamit, mivel csak fuj USA.

    minden államnak joga van azokhoz a területekhez, ahol nemzeti többségben van

    Foleg azokhoz ahova eroszakkal telepitette be a lakossagat es osztotta az orosz utlevelet boldog-boldogtalannak, hogy legyen casus belli.

    a globális médiagépezet, ami az oroszok ellen fordítja a nyugati tömeget

    Amikor az oroszok uzemeltetnek egy hatalmas troll hadsereget, hogy megprobaljak a hazugsagaikkal befolyasolni a nyugati kozvelemenyt es ahonnan te is veszed az ezerszer megcafolt buta erveket? Amikor meg Putin kedvenc nyugati - es a szelsojobb propagandara fogekony szerencsetlenek - hircsoven is elo adasban mond fel a riporter, hogy nem akarja tovabb terjeszteni a Kreml kamuit?



    Vicces, hogy tegnap meg azt mondtad, hogy olyan ember nem lehet egy orszag vezetoje "aki valoban jot akarna". Erre itt hozsonnazol a diktator Putinrol...

    ps: Orulok, hogy azert a zsidok is vegre elokerultek nalad, itt legalabb elemedben erezheted magad :)