• Papichulo
    #13
    Eleve minden háború, amiben Amerika részt vesz, értelmetlenül, hazugsággal indokolva vesz benne részt.

    Minden haboru? Milyen hazugsag volt a WW2-ben vagy a Desert Storm-ban?

    A saját halottait becsomagolja parádéba, majd leönti egy nacionalista ideológiával

    Mennyivel is szebb letagadni azt, hogy valaki kulfoldon meghalt az orszagaert es a szuleitol minden rendelkezesre allo infot megvonni, sot harcolni ellenuk... az am a tokos orosz megoldas!

    Oroszországnak bizony halottak árán is kötelessége megvédenie a dombaszi orosz többséget

    Ja, ertem ha a USA haboruzik az odapofatlankodas, ha Putin megy oda valahova folyamatos hazudozasok kozepette, az meg honvedo haboru? Eleve milyen hosies haboru az amit ab ovo hazugsagokra epitenek?

    Es ha a Kremlnek annyira fontos az orosz nemzetseg akkor miert garantalta Ukrajna teruleti integritasat, mielott elkezdtek a szinten hazugsagokra epulo krimi invaziot? Es ha a kisebbsegek es a teruleti integritas annyira szamitanak akkor miert volt eroszakos betelepites peldaul Kaliningradba vagy a Kuril szigetekre es miert nem adjak ezeket vissza? Es ha mar annyira harcol Putin a kisebbsegekert akkor miert annyira rossz a helyzetuk a vegtelenul rasszista orosz tarsadalom koreben? Megannyi kerdes, de gondolom ezekre a szelsojobbos orosz propagandaban nem akadnak valaszok... Bezzeg ahhoz tapsikolni ahogy az orosz kormany - par ev kihagyas utan - ismet minden leheto eszkozzel megprobalja rombolni Europat, az megy.