• Whysper
    Engem nem az bosszant vagy legalábbis nem azért bosszant ez mert Ő muszlim vagy bánom is Én mi. Engem ez azért bosszant,mert Európában péládul itthon magyaroszágon. több tanult ember vagy legalábbis képzett ember dolgozik 40-90 ezer Ft-ért. Egyik napról amásikra stb. Őket kellene segíteni és tmogatni aztán az ilyen embereket. Ez az igazán probléma,hogy a sajátjaink problémáit nem tudjuk, nem bírjuk megoldani. Ne értsetek félre biztos vannak akik jóbban élnek és hál aaz égnek Én nem a 40-90 -es kategóriába tartozom. Viszont.

Én az adómból képtelen vagyok még több embert eltartani. Komolyan magasan képzett 3D-s ember vagyok apárom meg egészségügyi alkalmazott egyetemi diplomával. Fogom magam eladok mindnet és elmegyek new zealand-ra. Nem hazámat akarom cserben hagyni. mert majd küldök haza pénzt. Viszont a jelenlegi bevételemmel nem tudok finnaszírozni több segélyre szoruló ember. Főleg,hogy a párom a cikkhez kötödjek egy ezer éves laptopon dolgozik ami haldoklik és nem tudunk neki venni egy drágábbat. Ilyen emberek meg mindent csak úgy kapnak mert,ha nem akkor höbörögnek.

Továbbra is megállok és adakozok segényeknek mint nap mint nap teszem és külföldről is fogok segíteni,de amég a sajátjaink éheznek addig Én nem fogok több embert a Európai társaimon felül finnaszírozni.

Köszönöm,hogy leírhattam ezt.

Peace