Egy újabb kiváló logikai játék a Braid alkotójától
  • Árnyvadász
    #3
    A nehézséggel kapcsolatban még nem akarnék véleményt alkotni, hiszen nagyjából ott tartok a játékban ahol Te is. Azt tudom ajánlani, hogy alaposan fedezz fel minden apró szegmenst és a puzzle feladatokat is úgy oldd meg, hogy ne nagyon kalandozz el a térképen messzire, mert bár én még nem próbáltam ilyet, de összezavarhat. A videód végén lévő puzzle pl. megoldhatatlan, ha egy hozzá közeli másikon nem jövünk rá arra, mi is amit ott kell csinálni. Utána viszont egyértelmű és hamar megvan.

    Lehet én is belinkelem a tegnap készített videómat, mert más, mint a tied és pár kezdő helyszínt, ahol nem jártál azt bejártam. A videóm végén lévő puzzle már meg lett oldva, és erős a gyanúm, hogy az a panel, ami le van esve a földre, azzal interakcióba lehet kerülni, mert nem véletlenül van az eldugva annyira. Ezt majd ma este meg is nézem.

    Szóval lassan haladva, mindent alaposan átnézve, nem elkalandozva messzire, szépen sorjában az egymáshoz közel lévő puzzle-okat megoldva talán nem lesz ez annyira nehéz. Igaz még nagyon az elején járunk, de ezen elv mentén gondolom nem futunk bele megoldhatatlan feladatba, ha mégis, akkor még mindig ott a videós segítség. (YouTube)

    Videó:The Witness - Kezdetek

    Elejét el lehet tekerni, mert az még nem gameplay csak egy kis bevezető.