Egy újabb kiváló logikai játék a Braid alkotójától
  • Árnyvadász
    #13
    Velem is előfordult, hogy kitaláltam egy logikát ami alapján elkezdtem csinálni a táblákat, majd az utolsó táblánál kiderült nem is az a megoldás. Így ott el is akadtam. Sokszor ha valami nem megy, akkor hagyom, másnap viszont sikerül. Körültekintőbben állok hozzá.

    Eddig egy obeliszknél tudtam elérni, hogy jelek jelentek meg rajta, de még fogalmam nincs mire jó ez. Nem tudtam értelmezni. Ahogy írtad, több mindent kell még hozzá csinálni. Jó ez a Witness, legjobban az tetszik benne, hogy nem kell sietni. Ha lassan is, de megoldom a feladatokat és haladok. Sajnos előfordul, hogy bizonyos részeken Youtube segítség kell, de legalább azzal nyugtatom magam, hogy a nagyobbik részét magamtól is megtudtam oldani.

    Kőfejtőnél vannak azok a fehér színű háromágú jelek. Itt például egyáltalán nem értem mi ebben a logika. Pár dolgot megtudtam csinálni, majd még nekiállok újra és talán felfedi magát, de ha mégsem, akkor itt is segítséget kérek. Hajóroncsom már voltam egyszer. A vár hátsó részéből kerültem oda, de mikor szembetaláltam magam a táblával, egyből feladtam mit s lehetne csinálni.