Darkest Dungeon
  • lonvard
    #187
    A speciális felszereléseket, pl. vannak azok a dobozok, a fejek, a pajzstörők speckó felszerelése, szóval ezeket valami körforgás folytán van lehetőség visszaszerezni? Csak mert ezek nem esnek ki semmilyen lényből, és küldetés jutalmaként sem jelennek meg.

    Előzmények:

    3 darab 6-os pajzstörőm - a régóta dédelgetett-nevelgetett asszaszinjaim - az elit felszerelésükkel, plusz egy 6-os vesta besétált a legmagasabb szintű szirénhez. Azt hittem könnyű dolgom lesz, elég gyorsan vertem le róla a HP-t, de az utolsó pillanatban kinyírta az egész csapatot. Átcsábított mindig egy pajzstörőt, aki szépen sebzett sajátokat, miután kinyírt egyet, a saját oldalon ketten maradtunk, 1 vesta meg 1 pajzstörő, és úgy már nagyon döcögős lett, végül mindkettő kinyiffant. Készítem a bosszúhadjáratot. Hiba az volt, hogy nem volt sebzés-védelemcsökkentőm, plusz nem volt olyanom, aki megjelölte volna, és az így kapott bónuszokkal néhány kör alatt kivégezzük. Túl hosszúra nyúlt a csata.

    Na de most aztán nem lesz kegyelem. Megy egy okkultista, egy kutyás, megy Dismas, és egy bajkeverő. Muskétás is menne, csak olyan kell, ami 3-as osztagban is tud lőni, mivel egyet mindig le fog rabolni a szirén. Muskétás nem igazán jó erre, meg ha netán ketten maradnánk, akkor pláne nem.
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.07.09. 10:14:19