Darkest Dungeon
  • lonvard
    #176
    Kinyírtuk a bárót, egyelőre megszűnt a vírus. Tartottam tőle, hogy egyéb kazamatákban csak feltűnnek a vérszopók, de nem. Szerintem most amíg be nem megyek megint az Udvarba, addig nem kell tartanom tőlük.

    Rendkívül felértékelődött a szememben a sorkatona, a vérebes, a fejvadász, meg a régész is. Sorkatonában az a vicces, hogy tulajdonképpen frontvonalbeli support karakter, a támasztás képessége harc végéig támogatja a komplett csapatot, emellett a megtorlás skilljére építem a támadásokat ami automatice visszacsap, ha megtámadják. A buzogányos támadása gyenge, de nem érdekes, mert magára húzza az ellenséget és a kontratámadásaival bőven eleget sebez. A vérebest azért zabálom, mert minden képessége jó. A kutyás rohama csodálatos, mindig berakok neki kutyasimogató skillt, hogy stresszkezelje az egész csapatot, saját gyógyítása van, és célkijelölő képessége, ami durván leveszi a védelmet. A fejvadász nekem egy Geralt skinnel van kiegészítve, így egy witcherrel kalandozom. Azért zabálom, mert a fő támadása az 90%-os sebzéstbónuszt ad egy megjelölt ellenségre, a másodlagos támadása meg 50%-ot elkábított ellenségre, a húzás képessége nem csak húz hanem ki is jelöl, a bombadobása meg kábít. Tökéletes kaszt. A régészt eleinte utáltam, azt gondoltam, hogy szükséges rossz, de tök jó supportja van magas szinten. Komplett csapat hárítását növeli, a saját hárítására meg van még egy durva képessége, gyakorlatilag nem tudják megütni magas szinten. Amikor támadják, előre röhögök. Ja és akkor tud gecizni a késével, mer első három helyet bármilen pozícióból támadja, és még marad egy negyedik képessége, amivel általában gyógyítok, de magas szintű vesta mellett inkább fertőzöm az ellent. Kereszteslovagot a romokon kívül nem igazán fogom másra használni, szeretek vele játszani mert neki is van stresszkezelő meg gyógyító skillje, de első két helyre tud csak támadni, szóval kicsit féloldalas. Amit szeretek, hogy 3 lovag megy együtt, meg egy vesta, és akkor a harmadik lovag az lándzsázik bármilyen pozíciót hátulról.

    Ha tudtok esetleg olyan kasztot, ami nektek bevált és szeretitek, akkor írjátok. Szemeztem például a sírrablóval, a muskétással, muskétás tulajdonképpen teljesen oké magas szinten, gyógyító+lövésznek.

    Ja, leprást nem használok. Sorkatona szerintem jobb helyette első pozícióban. Pedig régen hogy szerettem a leprást. A sorkatonát meg nem, mer nem ismertem. Bajkeverő barbárom egy van, elkezdtem vele játszogatni, őszintén szólva meggyőző tud lenni a sebzése.

    ja, okkultistát is zabálom. Őt a barlangba szoktam levinni, mer az ottani kreatúrákra van bónusza, izgalmasabb karakter mint a vesta. Késével szoktam támadni, egyébként gyógyítok, gyengítek, meg húzok vele.
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.09.15. 16:38:18