• nkmedve
    #24
    "Szerintem az idén ez messze jobb mint akármelyik Marvel film lesz, de még az Avengers-nél is érdekesebb nekem...abból is remélem már nem lesz több, mert rohadt unalmas más."

    Innen indult az egész. Hogyha tényleg érdektelen lenne számodra a Marvel univerzum akkor nem irogatnál ilyeneket egy DC hirnél. Ki lehet simán hagyni bármilyen filmet, nem tudom miért gondolja bárki is hogy kötelező megnézni valamit azért mert csinálhak hozzá folytatást. Kicsikét negativ hozzáállás abban reménykedni hogy valami nem lesz folytatva, csak azért mert neked nem jött be, miközben nyilvánvalóan hatalmas rajongótábora van. Kb. olyan mintha azt mondanám, hogy nekem nem szimpatikus ez a Suicide Squad trailer, ezért remélem hogy te sem fogod tudni megnézni a filmet.
    Azzal semmi gond nincs hogy nem tetszett neked a legutolsó Avengers, vagy XY Marvel film, de tartsuk tiszteletben mások igényeit is. Ha a ... utáni rész hiányzott volna a kommentedből akkor senkinek semmi baja nem lett volna vele, de igy provokációnak hat (ami már kezd eltávolodni a véleménynyilvánitás civilizált formájától).