• nkmedve
    #20
    Semmi gond nem volt a második Avengers-el, csak egyszerűen egy átmenet volt az első és a 3-4. rész között, ezért nem vállaltak benne sok kockázatot csak felhasználták a már működő receptet, ami nagyjából be is jött.

    "szóval ne akard már megmondani mit lehet megmondani és mit nem"

    Nyugodtan megmondhatsz bármit, nekem viszont az a véleményem hogy nem kéne feltétlenük nyilatkozni valamiről amiről fingja sincs az embernek. Gondolom te is megengeded, hogy leirjam az ilyen irányú véleményemet :D Én sem trollkodom szét pl. musical-ek topikját, hogy nem kéne ilyen hülyeségeket gyártani mert milyen gagyi már hogy énekelnek egy filmben (csak egy példa). :)

    "te meg gondolom valami bennfentes vagy mi?"

    Nem kell bennfentesnek lenni, csak megérteni néhány nagyon alapvető összefüggést a filmek között (kb. 12 éves korhatár fölött mindenkinek kéne sikerüljön). Mondom ezt úgy, hogy én sem olvastam soha Marvel képregényeket, csak a filmeket néztem és olvastam néhány hirt amit az arcomba nyomtak.

    Egy másik dolog amit nem értek az a nagy DC-Marvel ellentét, ami a hozzászólásaidból elég erősen kiütközött. (ie. a Marvel utálat egy DCs hir alatt) Miért nem lehet mindkét univerzumot élvezni, vagy legalább békénhagyni másokat akinek inkább a másik oldal a szimpatikusabb? Ovodában szokás ilyen dolgokon vitatkozni. Én pl. nagyon várom úgy a Batman v Supermant, mint a cikk témáját képező Suicide Squad-ot is, és tetszett ez a trailer is. + Számtalanszor láttam már az összes DC filmet, pont úgy mint a Marveleseket.