tomboy013#7
Mert ugye csak szelfiket lehet minden nap készíteni, nem létezik hobbifotózás mobiltelefonnal... Vagy nincs kismillió ember aki youtube-ra készít bárhol felvételt amiből pénzt kereshet stb. stb. A Continuum megy miracast-tal is nem kötelező hozzá egér/billentyűzet sem, kényelmi szolgáltatás. Én pl simán tudnám film vagy sorozat nézésre is használni úgy, hogy kezembe a telefonon is tudjak matatni ha akarok, ha most csak egy egyszerű és általános módot mondjak amit rendszerese használok, nem kellene géppel vagy tablettel szórakoznom mint jelenleg. De ha a cégek ráharapnak akkor céges környezetben lehet igazán jó. Túl szűk a látóköröd ha azt hiszed okkal nem lehet akár egy mobilra sok pénzt kiadni. Hidd el neked is van olyan dolog amiért több pénzt adsz ki mint más holott nem biztos, hogy szükséges. Ettől te is konzumidióta leszel? Ha valakit az tölt el örömmel, hogy birtokolhat egy drága készüléket az miért baj? Mindenki ilyen a világon csak nem mindenkinél a mobil a rajongás tárgya. Ha még nem is a funkciói miatt veszi meg valaki csak a birtoklás öröméért akkor ki vagy te, hogy elítéld? Van az a réteg aki azt hiszi menőbb egy csúcskategóriás telefon miatt, na azokat én sem bírom, de nem mindenki ilyen. Ne általánosíts és ne ítélkezz mert butaság. De persze szíved joga ha butának akarsz tűnni, csak megjegyeztem ;) Egyébként a lényeget leírtad a hozzászólásodban, mégpedig azt, hogy neked nincs rá igényed, hogy felsőkategóriás telefonod legyen. Másnak ettől lehet és nem lesz tőle se butább se primitívebb mint te. Inkább úgy írom, hogy nem ettől lesz valaki intelligens vagy unintelligens. Na azt hiszem ezt a témát túlbeszéltük úgyhogy itt végeztem, ha átment az üzenet átment ha nem akkor nem. Utoljára szerkesztette: tomboy013, 2016.01.20. 11:48:30