• tomboy013
    Ítélkezhetsz és lehülyézhetsz mindenkit aki nem úgy gondolkodik mint te de az inkább téged jellemez mint másokat. Ha lenne egy kis fogalmad a mobilkamerákról akkor tudnád, hogy nem a megapixel számít mert például összevetve egy iPhone 5S-t egy 640-nel ég és föld a különbség hiába 8 megapixeles mindkettő. Van aki szeretne minőségi képeket megőrizni saját magának. Azért a 640-nek igen kompromisszumos a kamerája is. Ha nem süt a nap ezerrel nagyából törölheted is le a képeket annyira vállalhatatlan a minősége és ez csak a felső kategóriában nem így van. Tehát ha normális képeket szeretnél úgy, hogy ne kelljen egy kompakt gépnek a másik zsebedben vagy a nyakadban lennie folyton akkor bizony zsebbe kell nyúlni. Ez nem kreált igény hanem a valóság. De neked úgy néz ki nincs rá igényed. Ezt én megértem csak ne csinálj úgy mintha mindenki más idióta lenne akinek van. A Continuum egy gyermek cipőben járó dolog aminek te nemsok értelmét látod de van akinek ez is egy plusz kényelmi szolgáltatás. Mikor kitalálták az autót is biztos voltak hozzád hasonló gondolkodású emberek akik azt mondhatták, hogy feleslegesen drága összetett dolog az auto, a ló ugyanolyan jó csak olcsóbb etetni és bárhol elmegy. Biztosan te is kihasználod manapság az autó vagy busz nyújtotta kényelmet ami a kezdeti nehézségek után szépen fejlődésnek indult. Sosem tudhatod hová vezet ez a fejlődés, akár a Continuum-é is. És nem a közép meg az alsó kategória a húzó ereje a fejlesztésnek hanem azon emberek pénze akik a felső kategóriás telefonokért kicsengetik a pénzt. Vannak köztük konzumidióták is szép számmal de nem lehet ennyire egy kalap alá venni mindenkit. Az életben semmi sem fekete vagy fehér ahogyan ez sem.
    Egyébként miért 640-et vettél? Gondolom az ingyen fejhallgató miatt amire valószínűleg semmi szükséged, vagy az 5000-es kuponkódért amivel újabb pénzköltésre ösztönöznek? Olcsóbb Lumia is van a piacon ami a minimál igényeidet kielégíti. Ezek szerint te sem vagy különb mint akiket kinevetsz csak te kisebb mértékben mert gondolom nincs annyi tejbe aprítani valód? Vagy esetleg te sem vagy kevésbé agymosott mint az általad becsmérelt emberek csak a lehetőségeidhez mérten kisebb volumenben? Ezek költői kérdések, kérdezd meg magadtól hogy így van-e vagy sem. Nem sértésnek szántam de kerülj magaddal tisztába mielőtt másokon ítélkezel.