• Tinman #63
    Nekem az a személyes véleményem, hogy bármilyen diszkrimináció az ellentétek és -így szépen lassan- a rasszista gondolatok melegágya. Elavult, az emberiséget sehová nem vivő mételyek ezek. A széthúzás csak lefelé vezet. Sajnos a vallás sem sokkal jobb... "csak egy jó ürügy, hogy miért utáljalak." (A hit az más kérdés, az nekem is van, meg is tartom magamnak, mert csak az én dolgom.)

    Minden ember embernek születik, így -nahát!- mindenki ember. Se több, se kevesebb. Aki büszkén vállalja, hogy zsidó és ezt rendre hangoztatja is, az legalább annyira visszataszító, mint az aki büszkén vállalja, hogy náci. A kutyát nem érdekli, hogy kinek képzeled magad, vagy hogy te miért képzeled magad többnek és jobbnak... állj be a sorba a többi ember közé, vagy ha ez nem megy, irány az erdő építs magadnak sárból házat és élj távol tőlünk.

    A másik probléma pedig az ezzel az egész Saul fia zsidózós feedback jelenséggel, hogy a fröcsögve zsidózók, pontosan a viselkedésükkel, az avítt nézőpontjukkal csinálnak kvázi mártírt utálatuk tárgyából és ezáltal akaratlanul emelik őket egy magasabb intellektuális szintre, jóval maguk fölé. Ehhez pedig csak gratulálni tudok... úgyis rég láttam már saját farkába harapó kígyót.

    Még hányszor kell újjászületnem ahhoz, hogy a fentiekre végre ráébredjen a többség és kikergesse a széthúzó, gyűlöletkeltő majdani kisebbséget a pusztába?


    A filmet természetesen meg fogom nézni, ha tényleg jó, akkor örülhetünk neki, hogy valami közünk volt hozzá, mert többnyire, csak a "rossz dolgokról" vagyunk híresek :-/
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.01.15. 22:17:56