• tomboy013
    #30
    A tapasztalat leírása az aztán nagy hazugság meg szépítés igazad van :D Érdekelne mitől lesz jobb neked ha minden cikknél elindítasz egy negatív fikahullámot? Olvassák a MS-nál? Változtatnak a szerinted hibás dolgokon vagy mégis mit gondolsz? :D Ha ennyire okos vagy miért nem csinálsz konkurenciát azzal, hogy írsz egy új oprendszert? Jah mert fórum huszárkodáson kívül nem megy semmi más. De tudok egy egyszerűbb és jobb ötletet is. Használj mást és költözz át azokhoz a cikkekhez! Ennyi.
    Mit gondolsz majd valakit megtérítesz ezekkel amiket írsz? :D Nem is értem a magadfajtát minek jó folyton folyvást ugyanazt szajkózni. Ha elégedetlen vagyok hagyom a fenébe a dolgot és keresek valamit amivel elégedettebb vagyok. Ha ennyire beakadt nálad a lemez akkor javaslok egy orvost a probléma enyhítésére, mert ott sajnos már tényleg lehetnek problémák. Azért pozitív dologként kiemelem, hogy a stílusod legalább már csiszolódott az idők folyamán. Már közel sem vagy olyan álpári mint régen úgyhogy ehhez azért gratulálok.
    Mellesleg ne hazudtolj meg, sosem mondtam a Win RT-re, hogy a legjobb mert sosem gondoltam így, ha írnak rá alkalmazásokat akkor használható lett volna, de így egy nulla. Csak a tisztán látás kedvéért. Jah igen még annyi, hogy nem védek minden MS terméket, de ha nekem tetszett pl a Win8 is akkor nem fogom az ellenkezőjét állítani még akkor sem ha már a tömeg mást mond. Van egyéni véleményem és ezt tartom is. Ha az MS szerint bukta engem az sem érdekel mert szerintem nagyon eltalálták a csempés felületet. Ennyi. Nem védem a MS-ot csak kiállok a saját véleményem és igényeim mellett. Nem hinném, hogy ez akkora bűn lenne ami miatt már vér fan lennék (na nem mintha probléma lenne a fanság, mert a Földön mindenki valaminek vagy valakinek a fanja), de persze vannak és mindig lesznek nálam butább emberek akik ezt nem látják át. Szórhatod te is a fan jelzőt, nem izgat, te is fan vagy csak nem MS.