• CairoJack
    #29
    Költői vagy sem, megmondom mi motivál.
    Az elégedetlenség. Hogy immáron 5+ éve nem képes az MS olyan terméket kiadni, ami maradéktalanul hibátlan, jól használható, user friendly. Sőt akár csak bosszúság nélkül használható.
    A bosszúság, na az motivál engem.
    A kérdés sokkal izgalmasabb fordítva feltéve. Vajon mi motivál téged, aki ugyan ennyi ideje MINDEN létező MS terméket foggal körömmel védesz, még olyasmire is rámondtad, hogy világverő, best ever, ami akkorát bukott, hogy mára már a piacról is kivonták, és ami már az MS szerint is óriási hiba volt.
    Oké, én egy hiperelégedetlen fazon vagyon, nehéz a kedvemre tenni, megtalálom én a hibát minden rendszerben, tudok én fikázni bármi. Te viszont csak az MS-t véded, csak az ő szekerüket tolod, akkorákat hazudsz, szépítesz, amekkorákat nehéz bármilyen fanság számlájára írni.
    Ez azért egy kicsit gyanúsabb, mint amikor én fikkantok bármit is.

    Sőt én pl hajlandó vagyok pozitívan is nyilatkozni az MS-ről. Pl az első Surface-ket szénné fikkantottam, mert hulladékok voltak (leszámítva az anyag, és összeszerelési minőséget, ami már akkor is etalon volt), mostanra mindegyik rengeteget fejlődött. Olyannyira hogy mára számomra a legvágyottabb tabletek, csak az áruk nem tetszik (meg a rajtuk futó Win10)
    Előbbi nyilván nem az MS problémája (többet kéne keresnem), utóbbin még ezen is lehet változtatni, talán egyszer még jó OS lesz.
    A Surfacekkel kapcsolatban mára másba tényleg nem lehet belekötni. Példás, pedáns munkát végzett az MS. Főleg fogy kiírtották az RT szutykot, ami szerinted szintén a valaha volt legjobb IT eszköz volt.

    És ha már itt tartunk, téged viszont még nem nagyon láttalak MS-t kritizálni, ami újfent mondom, igen csak hiteltelenné tesz. Szóval, hogy kit mi motivál, ne menjünk bele, ebben a kérdésben keményen alulmaradsz a hitelességi válságod okán.

    MÁS:

    A Win 10 kémkedéshez csak annyit, technikailag nem értek hozzá, nem tudom, mit, hogy loggolnak a szolgáltatók/reklám cége, csak annyit tudok, hogy ugyan azon routerről az asztali gépemen (Win7 és Firefox privát módban) érdekes módon nem szoktam ilyen furcsa anomáliákat észrevenni. Szóval ez bizony ERŐSEN OS specifikus probléma.
    Az ellenezőjéről akkor fog tudni bárki meggyőzni, ha az említett jelenség megszűnik létezni. Bizony mondom, az összes privacy setting csak egy nagy placebó a Win 10-ben, és/vagy az Edge-ben.