• Dynamic
    #16
    "Sajnos igazam lett, de hát az ember már csak ilyen: mindig reménykedik..."

    Értem, szóval te most úgy gondolod nálad a végső igazság: a film szar. Nem gyengén vagy önelégült. Azért az is vicces, hogy mindenki Lucas dumájával akarja igazolni a saját csalódottságát, miközben az öreg az episode 4-6 után csupa szánalmas fost csinált.
    Azt meg nem is értem, hogy hasonlíthatja össze valaki a 80-as éveket a mai korszakkal, amikor teljesen más volt a mozis kultúra, rengeteg műfaj konkrétan nem is létezett és a mozis technológiák is csak ébredeztek. Ha félévente 1-2 amerikai "blockbuster" moziba került, már nagy szó volt. Ebben az időszakban százszor egyszerűbb volt műfajteremtő kult filmeket gyártani.
    De elárulom, ma, amikor mindennapra jut egy blockbuster, egy cgi orgia, bármit meg tudnak valósítani, és mindent meg is valósítottak... nemhogy emlékezetes SW-t, de úgy en bloc emlékezetes bármilyen filmet sem fogsz tudni készíteni.

    De persze várható volt, hogy a frusztrált madarak megint elsírják bánatukat, hogy mennyire szar volt az SW, független attól, hogy a cikk nem film minőségéről szól.
    Utoljára szerkesztette: Dynamic, 2016.01.12. 21:21:19