• Chris05
    Szia!

Olyan 8-12 szippantás (5-7 mp-es lassú szippantás) felel meg egy szál cigarettának. Persze az is számít, hogy milyen a lé (Van 24-12-6-3-0 ás nikotintartalmú). Én a leggyengébbet szívom pedig hosszú piros multit szívtam (Napi 15-18 szálat). Ez olyan kb, mint amikor sütit eszel vagy kávét iszol. Érzed ha elég. Ha fél óráig masszívan e-cigizel akkor is a halálos adag 5%-át viszed be. Csak akkor lehet feldobni a tappancsot, ha megiszod (De ott 1 decit le kell nyelned). A cigarettában is csak tájékoztató, hogy 0,8 mg/szál. Tesztek találtak már olyan szálat is ahol 15x több nikotin volt egy szálban mégsem halt meg a felhasználója (Max. arra gondolhatott, hogy na ez jól beütött).

Egyébként én úgy használom, hogy slukkolgatok belőle lassan szépen 5-8x. Abbahagyom. Ha 5 perc múlva azt érzem, hogy nem elég rászívok megint 5-8-at. Nem lehet túladagolni. 20 kávét sem iszol meg 5 perc alatt.

Egyébként a nikotinmérgezésnek is vannak tünetei: Ha beviszed pl. a 10%-át a halálos adagnak érzed, hogy bőven elég. 15%-nál azt érzed, hogy nagyon elég. Sima használattal nem lehet túladagolni még egyszer leírom (Csak ha megiszod de az eléggé életellenes).

Még egy dolog: A Nikotin felezési ideje 2 óra. Tehát még ha tegyük fel 10 percenként is szívod, akkor is kiürül a nap végére a 80%-a a szervezetedből.
    Utoljára szerkesztette: Chris05, 2016.01.10. 09:27:10