• matatom
    Ha neked ez jött le abból amit írtam, akkor 90%-ban nem értesz, vagy még inkább nem akarsz érteni. Nem tudom hol van benned a hiba, de valahol nagyon elcsúszott benned vagy az értelmezö képesség, vagy a jószándék.

"Mi azért nem akarjuk, ha nem gond :D"
    Ki az a "mi"? Mert én magyarként nem vagyok a "mi" része, nem vagyok se xenofób, se menekültellenes, se rasszista, sem elvakult vallásellenes (de párti sem), és ellentétben egyesekkel (ti?) nem hazudok, forgatom ki más szavait, bujtogatok és pénzt sem kapok ilyenekért. És nem teszem ezt azért, mert egyeseknek a széthullot, gyenge Európa jobban megfelel, másoknak meg ez alkalom, hogy zsebet tömjenek, hatalmat szerezzenek populista népethülyítés árán. Én midig igyekszem nyitott szemmel járni, és utánajárni a dolgoknak, becsületesen élni, a tudásom és ismereteim önzetlenül átadni másoknak, és bármily nehéz is, objektíven maradni. Volt részem már ebben-abba, és éppen ezért szeretném ahhoz tartani magam, hogy másnak seki se okozzon olyant, amit saját börén nem szeretne elszenvedni. Bár nem vagyok vallásos számos keresztényi elvhez vagyok hü. Te vagy "ti", milyenek vagytok, ilyenek? Mert nekem rossz embernek tüntök, vagy olyannak, mint azok az bünözövé vált migránsok, akik soruk miatt nem tudtak szocializálódni. Olyannak akik bort isznak és vizet prédikálnak, és csak a mának, az önzésnek és az egójuk élnek, mint a másik tehenének pusztulását kívánó jó magyar kommunista kisember. Tévedek? Sajnos nem hiszem, mert erröl gyöztél meg...